Ismét a legjobbak közé választották programunkat!

2015.04.29.

Ismét Európa legsikeresebb természetvédelmi programjai közé választották a tavaly lezárult LIFE+ programunkat. Az Európai Bizottság 2015-ben is “Best of the Best” díjjal jutalmazza a faj védelmében tett erőfeszítéseinket, ahogy azt már 2009-ben is tette az előző LIFE-programunkkal.

A 2014-ben lezárult projektek közül, három kategóriában (Természetvédelem, Környezetvédelem, Kommunikáció) összesen 42 projekt került be a legjobbak közé melyeket a „Best LIFE-project” (A legjobb LIFE-projekt) díjjal jutalmazzák. Ezek közül 5 természetvédelmi, 5 környezetvédelmi és 3 kommunikációs projektet külön kiemelve “Best of the Best” (Legjobb a Legjobbak között) elismeréssel jutalmazzák. A díjátadásra júniusban, a Green Week rendezvénysorozat keretében, Brüsszelben kerül sor. A rangos eseményen a díjazottaknak lehetőségük lesz programjuk és eredményeik bemutatására is.

Az idén először a kiemelt projektek közül a nagyközönség szavazatai alapján kategóriánként egy Közönségdíjat (European Citizen Award) is kiosztanak, melyet szeretnénk szintén elhozni. Ezért kérünk mindenkit, hogy szavazzon a rákosi vipera LIFE-projektre (CONVIPURSRAK)!